Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از قم، حجت‌الاسلام محمدرضا وطن‌خواه در نشست خبری اظهار کرد: در نیمه شعبان امسال باید به گونه‌ای اقدام کنیم که زائرین نتیجه بگیرند که سال بعد هم به مسجد مقدس جمکران بیایند و از کمبود امکانات، دشوار بودن سفر به قم، وجود ترافیک زیاد و ... ابراز گلایه نکنند.

وی ادامه داد: سال گذشته 750 هزار پرس غذا و بیش از یک میلیون و 200 هزار نوشیدنی ازجمله دمنوش، شربت، آب میوه و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. در ایام نیمه شعبان بین زائرین توزیع شد.

رئیس ستاد مردمی اجتماعات مهدوی با بیان اینکه یکی از کارهای ایستگاه‌های صلواتی در ایام نیمه شعبان انجام کارهای خدماتی است، ابراز کرد: عده‌ای از خادمان و عاشقان امام زمان(عج) نمی‌توانند پذیرایی کنند یا نمی‌خواهند در این عرصه فعالیت داشته باشند ولی در امور دیگری به زائرین خدمت‌رسانی خواهند کرد که ازجمله آنها می‌توان به پزشکان، خطاط‌ها، خیاط‌ها و ... اشاره داشت.

حجت‌الاسلام وطن‌خواه تصریح کرد: عاشقان امام زمان(عج) در هر زمینه‌ای که می‌توانند فعالیت داشته باشند، در ایام نیمه شعبان ورود پیدا می‌کنند و در ایستگاه‌های صلواتی در امور فرهنگی، پذیرایی، خدماتی و ... مشغول به فعالیت می‌شوند.

وی درباره فعالیت‌های ستاد مردمی اجتماعات مهدوی ابراز کرد: سعی ما بر این بود تا جریان‌سازی انجام دهیم، یعنی مردم بیایند و در ایستگاه‌های صلواتی از زائرین و مجاورین مسجد مقدس جمکران پذیرایی انجام دهند؛ مردم همواره علاقه‌مند بوده و هستند که در این ایام به میدان بیایند و به همین منظور ما سعی کردیم بستری فراهم سازیم تا مردم بتوانند در آن بخش فعالیت کنند.

مسؤول ستاد مردمی اجتماعات مهدوی یادآور شد: فراخوان‌سازی و اعلام نیاز کردیم تا افرادی که می‌توانند در بلوار پیامبر اعظم ایستگاه صلواتی داشته باشند، به آنها ارائه خدمت کنیم.

حجت‌الاسلام وطن‌خواه ادامه داد: در نیمه شعبان سال گذشته علاوه بر ایستگاه‌هایی که توسط مردم قم داشتیم، حدود 50 ایستگاه صلواتی نیز از دیگر شهرها از جمله مردم میناب بندرعباس، آمل مازندران، شیراز، کرمان، جیرفت، بجنورد، بروجن، کرمانشاه و... در بلوار پیامبر اعظم برپا شد.

وی عنوان کرد: سال گذشته اتباع افغانستانی 20 ایستگاه در بلوار پیامبر اعظم داشتند و از دیگر کشورها ازجمله عراق، بحرین و جمعی از فعالان یمنی، در این مسیر ایستگاه صلواتی برپا کردند و کارهای پذیرایی و فرهنگی انجام دادند.

مسؤول ستاد مردمی اجتماعات مهدوی با تاکید بر اینکه کار را برای فعالیت ایستگاه‌های صلواتی تسهیل شده است، گفت: وقتی فرد یا گروهی قصد برپایی ایستگاه‌های صلواتی در قم را دارند، باید یک پروسه طولانی را انجام دهند ولی ما با هماهنگی دستگاه‌های دولتی و شهرداری این کار را تسهیل کردیم و با یک برگه اجازه انجام این کار را به آنها دادیم.

حجت‌الاسلام وطن‌خواه با بیان اینکه ارتقاء ایستگاه‌های صلواتی ازجمله اقدامات مهم ما بود، اظهار کرد: جلساتی با مسؤولان موکب‌ها و ایستگاه‌های صلواتی داشتیم تا بتوانند خدمت بهتری ارائه دهند و در نشست با آنها افرادی از مرکز بهداشت حضور یافتند و موارد لازم را متذکر شدند.

وی پشتیبانی از ایستگاه‌های صلواتی را ازجمله مهم‌ترین فعالیت‌های ستاد مردمی اجتماعات مهدوی دانست و افزود: بلوار پیامبر اعظم زیرساخت آب ندارد و تهیه غذا و شربت در ایستگاه‌ها و موکب‌ها نیاز به آب دارد که ستاد ما این کار را تقبل کرده است و به همین منظور سال قبل 500 هزار لیتر آب برای ایستگاه‌ها تامین کردیم.

مسؤول ستاد مردمی اجتماعات مهدوی اذعان کرد: امسال نیز همانند سال گذشته توزیع آب، یخ و ... را خواهیم داشت که بخشی از این کار توسط نیروهای مردمی و بخش دیگری با کمک ارگان‌ها انجام می‌شود.

حجت‌الاسلام وطن‌خواه عنوان کرد: برای افرادی که از دیگر شهرها می‌آیند و ایستگاه و موکب برپا می‌کنند، محل اسکان فراهم کردیم و تامین غذای آنها را انجام دادیم.

وی با بیان اینکه ستاد مردمی اجتماعات مهدوی در امور فرهنگی نیز فعالیت جدی دارد، گفت: سال گذشته 40 روحانی در ایستگاه‌های صلواتی تبلیغ چهره به چهره، مباحث رسانه‌ای و ... را انجام دادند که امسال نیز این کار به صورت گسترده‌تری انجام می‌شود.

مسؤول ستاد مردمی اجتماعات مهدوی درباره توجه به موضوع ایمنی ایستگاه‌ها ابراز کرد: هماهنگی‌هایی با راه‌آهن انجام دادیم و بتون‌های زیر ریل‌ها را با جرثقیل آوردیم تا در بحث ایمنی ایستگاه‌ها در باد و باران مشکلی به وجود نیاید.

حجت‌الاسلام وطن‌خواه عنوان کرد: شبکه خانواده مهدوی راه‌اندازی شده که سال گذشته از 3 هزار خانواده ثبت نام به عمل آوردیم که از این تعداد 2 هزار خانواده در قم سکونت داشتند؛ ضمن اینکه امسال نیز مطمئنا این آمار افزایش می یابد.

وی با بیان اینکه ایستگاه‌های صلواتی در نیمه شعبان حداقل به 500 هزار نفر خدمت‌رسانی خواهند کرد، گفت: از ابتدای امسال کشور ما درگیر مسئله سیل بوده و گاهی شایعات و شبهاتی به وجود آمده که به جای ایستگاه‌ها در مناطق سیل‌زده باید کمک کرد که به همین منظور لازم به ذکر است ما به مناطق سیل زده ازجمله پلدختر، سوسنگرد، خوزستان و ... رفتیم ولی مسؤولان مربوطه به ما گفتند اکنون ضرورتی برای خدمت‌رسانی نیست.

مسؤول ستاد مردمی اجتماعات مهدوی ادامه داد: پیاده‌روی هیئات مذهبی استان در بلوار پیامبر اعظم تا مسجد مقدس جمکران، از ساعت 16 روز یکشنبه(نیمه شعبان) برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام وطن‌خواه یادآور شد: اگر دستگاه ها همراه نبودند، این اتفاق نمی‌افتاد و اجحاف است اگر بگوییم آنها کاری نمی‌کنند؛ مجموعه‌های مختلف شهرداری از جمله معاونت حمل و نقل ترافیک، زیباسازی، خدمات شهری، سازمان فرهنگی هنری، روابط عمومی و ... پای کار بودند و دستگاه‌های اجرایی مثل اداره آب، برق و ... نیز در ایام نیمه شعبان خدمت‌رسانی کردند که این کار صرفا در بلوار پیامبر اعظم انجام نمی‌شود و در سراسر شهر وجود دارد.

وی ابراز کرد: استاندار دستور ویژه داد تا دستگاه‌های استانی به موکب‌ها خدمت رسانی کنند و ستاد تسهیلات زائرین استان و همچنین کمیته اجرایی آن به ریاست فرماندار قم نیز بر حل مشکلات تاکید داشتند.

مسؤول ستاد مردمی اجتماعات مهدوی با بیان اینکه بیشتر موکب ها فعالیت خود را از روز بیست و نهم فروردین‌ماه آغاز می‌کنند، گفت: 100 نفر روحانی در قالب گروه‌های تبلیغی، کارهای فرهنگی انجام می‌دهند و برخی ایستگاه‌های صلواتی و موکب‌ها نیز با در اختیار داشتن روحانیون، فعالیت می‌کنند.

حجت‌الاسلام وطن‌خواه با بیان اینکه جمع‌آوری کمک‌های نقدی و غیر نقدی برای سیل‌زدگان کشور در ایام نیمه شعبان صورت می‌گیرد، گفت: ستاد غرفه خانواده مهدوی در طول مسیر بلوار پیامبر اعظم فعالیت دارد و از خانواده‌ها ثبت نام به عمل می‌آورد.

وی با تاکید بر اینکه ستاد مردمی اجتماعات مهدوی با شعار «مهدی یاران» فعالیت می‌کند، ابراز کرد: در سطح شهر تعدادی از مغازه‌ها و جمعی از تاکسی‌داران را به این مجموعه اضافه کردیم تا در ایام نیمه شعبان به زائرین خدمات رسانی کنند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: حمل و نقل خانواده خدمات رسانی خدمت رسانی فرماندار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۷۷۹۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعزام ۹۲۸ زائر حج تمتع از استان بوشهر به جده

همایش سراسری توجیهی آموزشی زائران خانه خدا در قالب ۷ کاروان استان بوشهر با حضور نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر برگزار شد. - اخبار استانها -

عبدالرسول رنجبر در گفتگویی با خبرنگار تسنیم در بوشهر با اشاره به اینکه اعزام زائران خانه خدا اوایل خرداد ماه تعیین شده است اظهار داشت: در سفر حج امسال از استان بوشهر 928 زائر و 28 نفر از عوامل در قالب 7 کاروان از فرودگاه بین‌المللی بوشهر به جده اعزام می‌شوند.

مدیر حج و زیارت استان بوشهر از 928 زائر خانه خدا استان 486 نفر مرد و مابقی زن ذکر کرد و افزود: کوچکترین زائر بوشهری 14 سال و مسن‌ترین 92 ساله است.

وی اضافه کرد: از 7 کاروان خانه خدا استان بوشهر 6 کاروان شیعه دو یک کاروان در قالب 120 نفر از اهل تسنن هستند.

رنجبر زائران خانه خدا استان بوشهر را مدینه بعد دانست و خاطرنشان کرد: زائران هنگام ورود به فرودگاه جده مستقیم به مکه انتقال می‌یابند و پس از انجام اعمال مناسک حج وارد مدینه می‌شوند.

مدیر حج و زیارت استان بوشهر از برگزاری کلاس‌های آموزشی و توجهی ویژه زائران خانه خدا استان خبر داد و تصریح کرد: معاینات پزشکی و واکسیناسیون زائران انجام شده و در این معاینات علاوه بر انجام آزمایشات و ویزیت‌های رایج پزشکی حجاج نتایج آن به مرکز پزشکی حج و زیارت اعلام می‌شود.

تحول در زائران خانه خدا پس از برگشت از سفر حج

آیت‌الله غلامعلی صفایی بوشهری نیز در همایش سراسری توجیهی آموزشی زائران خانه خدا استان بوشهر نیز حج را یک وظیفه الهی و واجب دانست و با بیان اینکه حج آثار بسیاری دارد گفت: هر یک از اعمال حج باید مطابق با شعائر و احکام اسلام باشد.

امام جمعه بوشهر با اشاره به اینکه باید سفر حج انسان را در تراز بندگی قرار دهد اضافه کرد: زائران خانه خدا باید پس از سفر حج آموزه‌های آن را در تمام سطوح زندگی و جامعه بکارگیری و از آن نگهداری و مراقبت کنند.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر مراقبت از آموزه‌های سفر حج را مورد تأکید قرار داد و بیان کرد: انسانی که حاجی و یا حاجیه می‌شود باید محور اخلاق، ایمان و تقوا برای خانواده و جامعه باشد.

رئیس شورای فرهنگ عمومی استان بوشهر اضافه کرد: انسان وقتی لباس حج بر تن می‌کند خود را از تمامی مسائل دنیوی و مادی دور می‌کند و به خدا نزدیکتر می‌شود و زائران خانه خدا پس از برگشت از سفر حج باید با تغییرات بسیاری در خود روبه‌رو شوند چون حج انسان را در تراز بندگی خدا قرار می‌دهد.

وی یکی از مهمترین موضوع رعایت نظم در برگزاری مناسک حج دانست و تصریح کرد: زائران خانه خدا باید مراسم مربوطه را با نظم خاصی برگزار کنند تا از هرگونه حوادث احتمالی جلوگیری شود.

در این آیین مسئول حراست حج و زیارت و پلیس فرودگاه بوشهر توصیه‌های لازم به زائران خانه خدا ارائه کردند.

انتهای پیام/190

دیگر خبرها

  • ۵۱۳ زائر حج عمره از فرودگاه مشهد عازم سرزمین وحی شدند
  • خدمت‌رسانی ناوگان اتوبوسرانی قم به ۱۰۰ هزار نفر در روز
  • تشرف ۸۵۵ نفر زائر از استان اردبیل به حج تمتع
  • کاهش قیمت و افزایش خدمات در حج ۱۴۰۳
  • اعزام ۹۲۸ زائر حج تمتع از استان بوشهر به جده
  • پایگاه مسجد باید محور همه فعالیت‌ها قرار بگیرد
  • اهمیت توجه به «مخاطب مردمی» در تئاتر رضوی/ ماجرای علاقه به فوتبال
  • برپایی ایستگاه صلواتی در شب شهادت امام صادق (ع) توسط مردم بردسکن
  • آواربرداری پس از نقشه‌برداری از خانه‌های آتش‌گرفته / ضرورت تسریع خدمات‌رسانی
  • جمع‌آوری31 میلیاردریال کمک مردمی درفعالیت‌های داوطلبانه هلال احمر